13 Rechterlijke Uitspraken

Rss feed van uw zoekopdracht
13 rechterlijke uitspraken gevonden op de trefwoorden functionaris en gegevensbescherming.
Sorteer op:
Datum uitspraak: 24-9-2019
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:

Inhoudsindicatie:

Economische zaak. Niet voldoen aan verplichting tot inschrijven van zijn onderneming in handelsregister, art. 47 Handelsregisterwet 2007. 1. Levert openbaar maken van persoonsgegevens...
Datum uitspraak: 18-9-2019
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Bij besluit van 16 maart 2017 heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (hierna: de AP) het handhavingsverzoek van [appellant] in het kader van de Wet bescherming persoonsgegevens (hierna:...
Datum uitspraak: 17-9-2019
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Vindplaats:

Inhoudsindicatie:

Wet Bescherming persoonsgegevens, AVG, overgangsrecht. Begrip "persoonsgegevens". Inzagerecht, beperking wegens (privacy)rechten en vrijheden van derden? Beperking op inzagerecht voor...
Datum uitspraak: 23-7-2019
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Vindplaatsen:

Inhoudsindicatie:

Verzoek om handhaving tegen het verstrekken en verwerken van gegevens via DIS Trefwoorden: Wet bescherming persoonsgegevens, Ex nunc toets na bestuurlijke lus, nieuw besluit, Wmg, Zvw,...
Datum uitspraak: 10-10-2018
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Kort geding naar aanleiding van bedrijfsbezoek ACM. Voorziening getroffen met betrekking tot het gebruik van gegevens van een aantal personen. Vorderingen voor het overige afgewezen.
Datum uitspraak: 7-9-2018
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:
Vindplaats:

Inhoudsindicatie:

Aanwijzing en publicatie daarvan. De voorzieningenrechter stelt vast dat verzoekster in feite niet heeft weersproken dat op de locatie 1 en 2 de verleende zorg tekort schiet en dat dit...
Datum uitspraak: 23-11-2016
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Bij beslissing van 9 september 2014 heeft Stichting Proo geweigerd aan [appellant] een overzicht te verstrekken van de persoonsgegevens die zij ten aanzien van hem heeft gedocumenteerd.
Datum uitspraak: 18-12-2015
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

De wet op het onderwijstoezicht kent een bijzondere openbaarmakingsregeling met een uitputtend karakter, waar de Wob als algemene openbaarmakingsregeling voor dient te wijken.
Datum uitspraak: 15-4-2015
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:
Vindplaatsen:

Inhoudsindicatie:

Bij besluit van 21 november 2011 heeft het Cbp het verzoek van [appellant A] en [appellant B] om een onderzoek in te stellen naar en handhavend op te treden tegen overtredingen op grond...
Datum uitspraak: 21-4-2010
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Instantie:
Vindplaats:

Inhoudsindicatie:

Bij brief van 1 oktober 2007 heeft [appellante] de gemeente Maastricht verzocht haar te laten weten of in de periode van 1 januari 2006 tot 1 oktober 2007 haar betreffende...

Snel uitspraken zoeken en filteren

> per rechtsgebied > op datum > op instantie

Recente vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature