Filter de resultaten

Publicatie datum

Uitspraak datum

Meer

Rechtsgebied

Instantie

Meer

Procedure

Vindplaats

Meer

Zittingsplaats

Meer

Beschikbaarheid

695 Rechterlijke Uitspraken

Rss feed van uw zoekopdracht
695 rechterlijke uitspraken gevonden op de trefwoorden algemene verordening en gegevensbescherming.
Sorteer op:
Datum uitspraak: 18-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Verzoek tot verwijdering BKR-registratie o.g.v. artikelen 17 en 21 AVG. Verzoekschrift ontvankelijk (art. 35 UAVG). Verzoek o.g.v. art. 21 AVG kan te allen tijde worden gedaan, en er is...
Datum uitspraak: 3-12-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Prejudiciële vragen (art. 392 Rv). Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Rechtsgrond voor de verwerking van persoonsgegevens in het kredietregistratiestelsel van het BKR; art....
Datum uitspraak: 24-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Inzageverzoek AVG. Verweerder heeft voldaan aan het inzageverzoek. Eiser heeft niet aannemelijk gemaakt dat er meer gegevens dienen te zijn. Ten overvloede overweegt de rechtbank dat het...
Datum uitspraak: 1-12-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:

Inhoudsindicatie:

AVG
Datum uitspraak: 29-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

ongegrond. De rechtbank heeft de brief van verweerder terecht aangemerkt als een door verweerder, namens al haar afdelingen genomen, (afwijzings) besluit.
Datum uitspraak: 15-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Beroep ongegrond. De burgemeester heeft de persoonsgegevens van eiseres rechtmatig verwerkt en de verwerking was noodzakelijk. De burgemeester heeft de voorschriften in de AVG niet...
Datum uitspraak: 15-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Verweerder heeft juist gelakt in de persoonsgegevens van eiseres. Verweerder heeft onvoldoende gemotiveerd hoe er is gezocht naar een deel van de stukken waar eiseres om heeft gevraagd....
Datum uitspraak: 24-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

Bij besluit van 26 november 2015 heeft het College bescherming persoonsgegevens (thans: de AP) een verzoek van Vrijbit om op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens (hierna: de...
Datum uitspraak: 17-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Soort procedure:
Zittingsplaats:

Inhoudsindicatie:

Incident tot onbevoegdheid en aanhouding. Eiser is consument, forumkeuze Cypriotische rechter niet geldig en vorderingen hebben contractuele basis. Geen prejudiciële...
Datum uitspraak: 25-11-2021
Datum publicatie:
Rechtsgebied:
Zaaknummer:
Zittingsplaats:
Instantie:

Inhoudsindicatie:

BNT. Niet ontvankelijk. Verweerder had al beslist voor het einde van de beslistermijn. Geldige verlenging van beslistermijn.

Snel uitspraken zoeken en filteren

> per rechtsgebied > op datum > op instantie

Recente vacatures

Meer vacatures | Plaats vacature